CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, June 13, 2009

Isa

...

I, gledao sam je celo veče...
Ne mogu da verujem da joj nisi prišao! Mislim, ti uopšte nemaš stida kada je reč o najglupljim rečenicama za muvanje, mogao si joj nešto uvaliti... I nešto više...
Nemoj da si kreten. Ona je nešto posebno, kažem ti! Znači, kada sam je video..
Ovih dana sam nekako zbrkan... Naći ćemo se tamo. Mada, ne verujem da ću nešto dugo biti, i ne idem mi se, iskreno.
Ma 'ajde, zbog Ise. Vidimo se, OK?
Naravno...
...

Ha, Isa. Ne mogu da verujem da se verila. Sada idem tamo da ispadnem najveći magarac, tj. jedan od najvećih magaraca tamo jer nisam jedini koji nema pratilju, tu je i Dima. Hah, Dima i ja smo skoro prekinuli sa prijateljstvom zbog Ise.. Kako je ona dobra devojka! Znači, šanse su minimalne da nađem neku takvu za ženu, a već mi je dosadilo svakodnevno i večernje spopadanje slobodnih i očajnih devojaka.

...

Hej, Isa! Čestitam! (što nema teoretskih šansa da budeš moja ikada više)
Gde je Damjan, da i njemu čestitam? (što je na vreme shvatio prave vrednosti) Stvarno ste lep i super par! Baš mi je drago zbog vas! (toliko da ću od sreće da se bacim sa nadvožnjaka)

Dima! Čoveče, pomagaj! Znači, ovde ima toliko srećnih ljudi da ne mogu više da izdržim... Drago mi je što oboje možemo da budemo mizerni, hah.
Zapravo... Šime, ovo je Lena (upoznao sam je na ulici), moja pratilja.
Superb. Ćao, Lena, drago mi je, Šime.

Odlično, očigledno sam jedini luzer ovde. Osim one devojke tamo, one namrštene. One namrštene, na koju svetlo tako dobro pada. I koja je neobično lepa... i ta marama... I da li je to jin jang?!
Moram joj prići... Mislim, mene niko još nije odbio.

Ćao, vidim da si i ti sama. Šime, drago mi je.
Percepcija... Mila.

0 comments: