Tuesday, September 18, 2007

Snow

Ovo pisem zato sto mi je dosadno.
Danas sam isto planirala da ucim ali mi je dosla tetka da prespava i jednostavno ne osecas se kao kod svoje kuce.
Ali ovaj dan je bio bolji. Relativno bolji, kada uzmemo u obzir prethodna dogadjanja. Bolji je zbog skole.
Zasto volim da idem u skolu? Zbog profesora, nekih predmeta a najvise zbog par osoba iz razreda.
Mogla bih sve da nabrojim kako su divni i zasto ih toliko volim. U Osnovnoj skoli ja nisam imala puno prijatelja a razlog je bio i vise nego glup. Niko me ne bi razumeo. Kao da sam ja njih shvatala.
Uglavnom, u gimnaziji se pronadju srodne duse. Kao sto sam procitala u jednoj knjizi, srodne duse se ne odnose na musko i zensko. To moze biti i dve zene i dva muskarca jer je to povezanost na duhovnoj razini. I da je sreca kada se dve duse sjedine a ne dva tela.
Imala sam srecu pa sam dobila super razred. Naravno da ima pojedinaca koji me s vremena na vreme iznerviraju, ali zbog onih pravih vredi biti u tom razredu.
Prvo, drago mi je sto su to uglavnom osobe koje slusaju rock, punk, metal. Znaci da nisam potpuni stranac. Mogu slobodno da kazem:"Boze, ubila bih da znam da sviram gitaru!", i oni bi me shvatili.
Drugo, njihovo oblacenje. Niko ne prati trend. To je toliko divno da bih ponekad zaplakala od srece. Ako ja obucem ponco, ako prijatelj ima dugu kosu, ako nosimo starke, ako imamo razne narukvice i bedzeve niko nas nece cudno pogledati. Ne cini odeca coveka i strogo sam protiv etiketiranja, ipak, starke su starke!!!
Kada sam lose raspolozena, oni su tu da mi pomognu. Kada postignem neki uspeh nece me gledati sa ljubomorom, nego ce me podupirati da nastavim da radim jos bolje. Takodje, i ja bih isto uradila za njih. Uvek se iz prvih, nasih, klupa cuje smeh i naprosto izbija neka radost.
Svi smo razlicitih rasa, vera, misljenja, ali nama to uopste ne smeta. Zezamo se i na racun svega toga. Ma, zakon smo!
Oni su uglavnom inteligenti ljudi. Svako ima razlicitu vrstu inteligencije i zato to sve tako super funkcionise. Medjusobno se dopunjavamo i cinimo jedinstvenu celinu.
To su osobe sa kojima bih se opijala (jos kada bih pila), isla na koncerte, zavlacila se u rupe i zezala non-stop.
U svakom slucaju, ovaj post nema smisla, ali sam morala da pokazem neku dobru stranu mog zivota. A to je moje drustvo!
Iskreno se nadam da cemo ovakvi zauvek da budemo, nezreli, rockeri, punkeri, metalci i da cemo jednog dana sa 60 godina da odemo na neki koncert i da protresemo svoje stari kosti u masi mladih ljudi.

3 comments:

S.W.C. said...

O pa ima smisla ovaj post. Imao bi jos vise kad bi citala komentare xD.
Elem, Starke nisu etiketa vec nacin zivota xd. Lol serem, ali Starke su vise od obuce. Definitivno.
"Iskreno se nadam da cemo ovakvi zauvek da budemo, nezreli, rockeri, punkeri, metalci i da cemo jednog dana sa 60 godina da odemo na neki koncert i da protresemo svoje stari kosti u masi mladih ljudi." - I JAAAAA
Ajd, poz. XD. I meni je dosadno. Kasnim u skolu.

Ivana said...

Ne, ti ne! Ima neka pesma. XD
Kada budem saznala za neki koncert, zovem te i idemo sa mojim drustvom, da se iskacemo!

S.W.C. said...

Sa tvojim društvom? "-" biće hottttttttttttt... zezam se. XD.

Inače, pa i Toma Nikolić sluša Stonse, Hendrixa, Beatlese.. mislin.. on ima tako negde 50-60, ne? XD